Ergotamine-C (ارگوتامینسی) | اطلاعات دارویی

Antimigraine Drugs

Ergotamine-C

COMMON BRANDS NAME(S):

GENERIC NAME(S): Ergotamine-C

اروهای ضد میگرن

ارگوتامینسی

نام‌های تجاری:

نام شیمیایی:‌ ارگوتامینسی

توجه: تجویز و مقدار مصرف دارو به عهده پزشک می‌باشد

اطلاعات و مصرف دارو


ترکیب ارگوتامین و کافئین برای درمان سردردهای عروقی، مانند حملات حاد میگرن و یا انواع میگرن که به سایر داروهای ضد درد پاسخ نمی‌دهد،استفاده نمود.


جذب ارگوتامین آهسته و ناکامل است، اما کافئین جذب آن را تسهیل می‌کند. متابولیسم آن احتمالا کبدی است و نیمه عمر آن حدود 2 ساعت است. دفع آن از صفرا است. کافئین به خوبی و سهولت از مجرای گوارش جذب و در تمام قسمتهای بدن انتشار می‌یابد . متابولیسم آن کبدی است و از راه دفع آن نیز کلیوی است.

عوارض جانبی احتمالی


بیحسی و گزگز انگشتان دست، پا یا صورت، گرفتگی عضلانی، خارش پوست، درد در ناحیه بازو، سرد شدن یا رنگ پریدگی دستها یا پاها، اسهال، سرگیجه، تهوع یا استفراغ و خیز از عوارض جانبی دارو هستند.

هشدارها و تذکرات


این دارو در موارد زیر باید با احتیاط فراوان مصرف شود: بیماری شریان کرونر، آنژین صدری (غیر پایدار یا وازواسپاستیک)،‌عیب کار کبد، بیماری عروق محیطی، کهیر‌شدید بویژه اگر همراه با بیماری کبد باشدو عیب کارکلیه، اضطراب، بیماری شدید قلب، قرحه گوارشی و بی‌خوابی.

تداخلات


مصرف همزمان با سایر آلکالوئید‌های ارگو یا داروهای تنگ کننده عروق ممکن است ایسکمی عروق محیطی و گانگرن شود. استعمال زیاد دخانیات همراه با ارگوتامین ممکن است موجب بروز ایسکمی عروق محیطی گردد. به دلیل داشتن کافئین در این فراورده مصرف همزمان با سایر داروهای محرک CNS موجب تحریک بیش از حد CNS می‌گردد. مصرف همزمان لیتیم همراه با کافئین ممکن است دفع ادراری لیتیم را افزایش داده و اثر درمانی آن را کاهش دهد.

Designed by: Jahan Rayanhe | Thanks to FAEL